Magazine

Prijsvraag Zhangjiang Incubator

Samen met het gerenommeerde Design Institute SIADR uit Shanghai was EHA een van de deelnemers aan een besloten prijsvaag voor een incubator in het nieuwe stadsdeel Zhangjiang van Shanghai. Het tachtig meter hoge gebouw vormt het hart van een nieuwe hightech campus, vrijwel midden tussen het stadscentrum en de luchthaven van Pudong. Het ontwerp zorgt voor sterke relaties tussen de verschillende programma's (kantoor, exporuimte en winkelcentrum) en richt zich op het stimuleren van ontmoeting en uitwisseling tussen de gebruikers onderling en met de wereld er omheen. Een slim gevelontwerp zorgt voor een perfect klimaat bij een minimale energiecomsumptie en maakt het gebouw een kleurrijk en herkenbaar. De inzending van EHA en SIADR werd helaas niet gekozen als winnaar. De prettige samenwerking krijgt desalniettemin een vervolg.

U bent hier

Opnieuw mag Ector Hoogstad Architecten meewerken aan een uitdagende transformatieopgave. »

De specialiteit van EHA – het ontwerpen van kennislandschappen – wordt internationaal opgemerkt. Momenteel werken we hard aan ontwerpen voor twee besloten prijsvragen in Frankrijk. »

CHEOPS, de studievereniging bouwkunde aan de TU Eindhoven, vierde de 50st »

Op uitnodiging van de Gemeente Tilburg namen we onlangs (in samenwerking met Architectenbu »

Het nieuwe jaar begint goed met de start van het Center Court op de »

Rotterdam

Een “Community College” midden in de samenleving. Dat was het uitgangspunt voor ons ontwerp van de nieuwe ROC vestiging in de Kop Zuidas, Amsterdam. »

Het nieuwe gebouw voor basisschool De Regenboog in Amerongen maakt deel uit van het project Allemanswaard, dat daarnaast nóg een school, een sporthal, bibliotheek, kinderopvang en woningen omvat. »

Ons ontwerp voor het tachtig meter hoge gebouw vormt het hart van een nieuwe hightech campus, vrijwel midden tussen het stadscentrum en de luchthaven van Pudong. »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »