Magazine

Orion in gebruik genomen

In Wageningen is het door Ector Hoogstad Architecten ontworpen gebouw Orion voor Wageningen Universiteit en Research Centre in gebruik genomen. Het gebouw is een van de twee centrale onderwijsgebouwen voor de universiteit en bevat practicumzalen, horeca, onderwijsruimten en een grote (in zes afzonderlijke collegezalen opdeelbare) aula met ruim 700 zitplaatsen. Het vijfhoekige gebouw is een van de “monolieten”  op het groene centrale middenterrein van de campus. Met zijn gladde grotendeels gesloten gevel van groen metallic geëmailleerd glas, vormt het gebouw een effectvol contrast met de naastgelegen gebouwen (ontworpen door Quist Wintermans Architecten en Raphael Vinoly Architects). Volgens planning zijn deze week de colleges en practica in het nieuwe gebouw begonnen. Ook is met een drukbezochte en gezellige borrel het studentencafé “The Spot” ingewijd.  Binnenkort volgt de officiële opening en een uitgebreid beeldverslag.

U bent hier

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. »

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

Nee, wij geloven er in. Daarom werken we mee aan het door de BNA Kring Rijnmond georganiseerde symposium over ‘XXL printen in de architectuur’ op donderdag 3 novemb »

Ector Hoogstad Architecten is voor 28 september tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op Business Universiteit Nyenrode uitgenodigd als slotspreker. »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Het nieuwe Da Vinci College is een stad in het klein
Een duurzame combinatie van hergebruik en nieuwbouw in Roosendaal.  »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »