Magazine

Ook in 2016 een van de meest productieve bureaus!

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. Deze rangorde wordt jaarlijks gepubliceerd door het tijdschrift Property NL en baseert zich op de hoeveelheid opgeleverd commercieel vloeroppervlak. Ector Hoogstad Architecten leverde in 2016 onder andere het Center Court op, het nieuwe hart van de Chemelot Campus in Geleen, en eindigde net zoals vorig jaar op de 13e plaats. Het totaalvolume van deze lijst met commercieel vastgoed (kantoren, winkels en hotels) groeide van een kleine 550.000m² in 2015 naar een totaal van ruim 650.000 m² bruto vloeroppervlak in 2016. Dat laat volgens de samenstellers zien dat het na de crisis definitief weer beter gaat, ook met de architectenbranche.

De volledige Top 25 is hier te bekijken

U bent hier

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

Nee, wij geloven er in. Daarom werken we mee aan het door de BNA Kring Rijnmond georganiseerde symposium over ‘XXL printen in de architectuur’ op donderdag 3 novemb »

Ector Hoogstad Architecten is voor 28 september tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op Business Universiteit Nyenrode uitgenodigd als slotspreker. »

Eind dit jaar wordt gestart met de bouw van Matrix VII, een flexibel commercieel labgebouw op het Amsterdam Science Park. »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Het nieuwe Da Vinci College is een stad in het klein
Een duurzame combinatie van hergebruik en nieuwbouw in Roosendaal.  »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »