Magazine

Lezing Academie voor Bouwkunst in Groningen

Op uitnodiging van de Vereniging tot Bevordering der Bouwkunst en de Academie voor Bouwkunst in Groningen geeft Joost Ector op 10 mei een lezing over het werk van Ector Hoogstad Architecten. De aanleiding is natuurlijk de betrokkenheid van EHA bij het ontwerp van de Zernikeborg, de nieuwbouw voor de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen, die de komende jaren op de universiteitscampus aan de noordzijde van de stad zal verrijzen.

In zijn lezing zal Joost niet alleen ingaan op het ontwerp voor de Zernikeborg, maar zal hij ook aan de hand van andere projecten, zoals Metaforum, het Koningsbergergebouw en het stationsplein in Utrecht de ontwerpvisie en de werkwijze van het bureau nader toelichten.

De lezing is vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur. Het adres van de Academie voor Bouwkunst is Zuiderkuipen 19 in Groningen.  

U bent hier

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. »

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

Nee, wij geloven er in. Daarom werken we mee aan het door de BNA Kring Rijnmond georganiseerde symposium over ‘XXL printen in de architectuur’ op donderdag 3 novemb »

Ector Hoogstad Architecten is voor 28 september tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op Business Universiteit Nyenrode uitgenodigd als slotspreker. »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Het nieuwe Da Vinci College is een stad in het klein
Een duurzame combinatie van hergebruik en nieuwbouw in Roosendaal.  »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »