Magazine

Koningin Máxima opent Orion

Koningin Máxima zal op maandag 2 september 2013 het nieuwe onderwijsgebouw Orion van Wageningen University op Wageningen Campus officieel openen. Zij doet dat bij de opening van het Academisch Jaar van Wageningen UR (University & Research centre). De openingsplechtigheid heeft dit jaar als thema 'Responsible Growth'. Speciale sprekers zijn de minister van Economische Zaken, Henk Kamp, en de senior-vice president van het Wereld Natuur Fonds, Jason Clay.
Het door Ector Hoogstad Architecten ontworpen Orion is het tweede onderwijsgebouw, naast het gebouw Forum, op Wageningen Campus en biedt onderwijsfaciliteiten aan 2600 studenten. Het gebouw bevat practicumzalen, horeca, onderwijsruimten en een groot, in zes afzonderlijke collegezalen opdeelbaar, auditorium met 744 zitplaatsen.
Bij de bouw van Orion is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Het gebouw is met een GreenCalc score van meer dan 480 het meest duurzame pand op de Wageningen Campus.

U bent hier

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. »

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

Nee, wij geloven er in. Daarom werken we mee aan het door de BNA Kring Rijnmond georganiseerde symposium over ‘XXL printen in de architectuur’ op donderdag 3 novemb »

Ector Hoogstad Architecten is voor 28 september tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op Business Universiteit Nyenrode uitgenodigd als slotspreker. »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Het nieuwe Da Vinci College is een stad in het klein
Een duurzame combinatie van hergebruik en nieuwbouw in Roosendaal.  »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »