Magazine

Inzendingen Architizer A+ Awards succesvol!

De jury van de prestigieuze Architizer A+ Awards heeft aan de twee ingezonden projecten van Ector Hoogstad Architecten een topwaardering toegekend. Het Victor J. Koningsbergergebouw in Utrecht is bekroond met een Special Mention en het Leidse poppodium Gebr. de Nobel behoort tot een van de finalisten.

Gebr. de Nobel strijdt nu om de eerste plaats in de categorie ‘Architecture + Urban Transformation’. In totaal maken vijf projecten kans in deze categorie op de Architizer A+ Jury Award en de Architizer A+ Popular Choice Award.
Voor de Popular Choice Award, de publieksprijs (!), is het mogelijk om te stemmen tot 1 april.

Het Victor J. Koningsbergergebouw deed mee in de categorie ‘Institutional: Higher Education & Research Facilities’. Dit nieuwe onderwijscentrum voor de bètastudies voor de Universiteit Utrecht behoort met een Special Mention tot de top 15% van alle inzendingen. Eveneens een waardering om trots op te zijn!

U bent hier

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. »

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

Nee, wij geloven er in. Daarom werken we mee aan het door de BNA Kring Rijnmond georganiseerde symposium over ‘XXL printen in de architectuur’ op donderdag 3 novemb »

Ector Hoogstad Architecten is voor 28 september tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op Business Universiteit Nyenrode uitgenodigd als slotspreker. »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Het nieuwe Da Vinci College is een stad in het klein
Een duurzame combinatie van hergebruik en nieuwbouw in Roosendaal.  »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »