Magazine

Hoogste punt voor Merletcollege Cuijk!

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. Tijdens een feestelijke lunch voor de bouwvakkers, adviseurs en andere betrokken word deze mijlpaal gevierd. Deze zomer wordt het gebouw al opgeleverd. 
Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met IMd (adviseur constructies), Nelissen (installatieadviseur) en LBP/Sight (adviseur bouwfysica). Het landschapsontwerp met onder andere het schoolplein en de fietsenstalling is ontworpen in samenwerking met Connecting Cities

Op de website www.nieuwemerletcollege.nl staat informatie over de laatste stand van zaken.

U bent hier

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

Ector Hoogstad Architecten is voor 28 september tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op Business Universiteit Nyenrode uitgenodigd als slotspreker. »

Eind dit jaar wordt gestart met de bouw van Matrix VII, een flexibel commercieel labgebouw op het Amsterdam Science Park. »

Met een feestelijke bijeenkomst is de renovatie van Minnaertgebouw op De Uithof, de campus van de Universiteit Utrecht, van start gegaan. »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Het nieuwe Da Vinci College is een stad in het klein
Een duurzame combinatie van hergebruik en nieuwbouw in Roosendaal.  »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »