Magazine

EHA vanuit de lucht

Een mooi Rotterdams plaatje deze luchtfoto met ons kantoor en het aangrenzende Melanchthon Mathenesse, liggend op een steenworp afstand van de Marconitorens en ingeklemd tussen de metro en trainingsvelden van Sparta. De glazen piramides vallen op. Deze werden in de jaren zestig ontworpen door Rein H. Fledderus voor een LTS en zorgen voor een prachtige lichtinval. De karakteristieke  techniekhal, het lagere bouwdeel rechts op de foto, werd daarom behouden en geïntegreerd in de nieuwbouw voor de school. Links op de foto, ook met glazen piramides, ligt de voormalige aula die is getransformeerd tot een eigentijds kantoor voor ons architectenbureau. De aula is één groot, vijf meter hoog atelier geworden. Een heerlijke plek om te werken.
Deze foto werd met een drone gemaakt door Sky Fotos.

U bent hier

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. »

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

Ector Hoogstad Architecten is voor 28 september tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op Business Universiteit Nyenrode uitgenodigd als slotspreker. »

Eind dit jaar wordt gestart met de bouw van Matrix VII, een flexibel commercieel labgebouw op het Amsterdam Science Park. »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Het nieuwe Da Vinci College is een stad in het klein
Een duurzame combinatie van hergebruik en nieuwbouw in Roosendaal.  »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »