Magazine

Bezoek EHA-projecten tijdens Dag van de Bouw

Bron: CU2030, gemeente Utrecht

Op zaterdag 13 juni is het mogelijk om door heel Nederland bouw- en infraprojecten te bezoeken tijdens de Dag van de Bouw. Op drie van deze bouwlocaties wordt een project van Ector Hoogstad Architecten gerealiseerd. Het project Stationsplein Oost in Utrecht bestaat uit de aanleg van een nieuw plein én uit de bouw van ’s werelds grootste fietsenstalling; een drie verdiepingen tellend parkeergebouw voor 12.500 fietsen. Complete voltooiing is gepland in 2018. Het tweede project betreft de Faculteit Technische Natuurwetenschappen op TU Delft-campus. De afdelingen BioTechnologie, BioNanoscience en Chemical Engineering nemen vanaf 2016 intrek in dit gebouw van 30.000 m2, dat voldoet aan de strenge eisen voor geavanceerd en vooraanstaand onderzoek. Het derde bouwproject naar ontwerp van Ector Hoogstad Architecten is te bezichtigen in Roosendaal. Daar wordt aan de Bovendonk het nieuwe Da Vinci College gebouwd; een VMBO- en praktijkschool voor 1.000 leerlingen. Een voormalige school op deze locatie wordt hergebruikt en verbonden aan de nieuwbouw. Het nieuwe Da Vinci wordt een ‘stad in het klein’ met binnenpleinen, terrassen, een boulevard en een wintertuin. Oplevering staat gepland in het voorjaar van 2016.

U bent hier

Ector Hoogstad Architecten staat opnieuw op de 13de plaats van de Top 25 van meest productieve Nederlandse architecten. »

Volgende week vrijdag 27 januari bereiken we het hoogste punt van het Merletcollege in Cuijk. »

Met man en macht wordt door het ontwerpteam gewerkt om voor het einde van het jaar het technisch ontwerp van ‘The Feringa Building’ te voltooien. »

Deze week hebben ABT, Friso Bouwgroep en Ector Hoogstad Architecten het concept van Onze Nieuwe School »

Sinds het begin van dit schooljaar heeft het Da Vinci College een nieuw onderkomen aan de Bovendonk in Roosendaal. »

De oude station traverse is in raptempo aan het verdwijnen voor een groot verhoogd plein met daaronder onze fietsenstalling voor ruim 12.500 fietsen. »

Nee, wij geloven er in. Daarom werken we mee aan het door de BNA Kring Rijnmond georganiseerde symposium over ‘XXL printen in de architectuur’ op donderdag 3 novemb »

Rotterdam

Om een kleinschalige leeromgeving te waarborgen voor de 3.800 VMBO, HAVO en VWO leerlingen van de nieuwe middelbaar-onderwijscampus, vroeg de gemeente om tenminste vier zelfstandige gebouwen van ma »

In het stationsgebied van Utrecht wordt nu volop gebouwd. »

Nieuw Middelpunt op de Brightlands Chemelot Campus »

Contact

Ector Hoogstad Architecten

Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
Postbus 818
3000 AV Rotterdam

T 010 440 21 21
E info@ectorhoogstad.com »